Om DOP

Dogs of Portugal är en grupp med unga, multikulturella, mycket motiverade män och kvinnor som frivilligt, och utan ersättning, ägnar den lilla fritid de har till att förbättra levnadssituationen för övergivna och misskötta hundar i Portugal.

Personal och volontärer består av blandade nationaliteter, olika personliga bakgrunder (från service- till hälsoindustrin, eller juridisk praktik till säkerhetsstyrkan), men de är trots det starkt enade under målet att uppgradera djuromsorgen i Portugal till att uppnå jämlik standard som de flesta framskridna länderna i världen. Dogs of Portugal är dock inget shelter, men – de hjälper de bästa sheltren i Portugal att uppnå världsklassig standard genom att förse dem med professionella råd och att hålla de rätta ställningarna.

De skapar elektroniska plattformer för att promota deras arbete, de hjälper dem med insamlingar, teknisksupport i infrastrukturella renoveringar och de länkar hundarna till hundratals potentiella nya ägare genom sitt närverk av djurföreningar i norra Europa. Kärnan i Dogs of Portugal utgör också en skara människor med år av erfarenhet som volontärer och även ex-direktörer från några av de högst betraktade välgörenhetsorganisationerna för djur genom Portugal. Dessa kärnmedlemmar anordnar egna projekt, driver sina egna resurser och designar sina egna inriktningar, mål och scheman.Dogs of Portugal


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: